FAQ (Frequently Asked Questions)

Wordt er gecontroleerd op leeftijd?

Ja! Alle deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. Bij ook maar geringe twijfel houden wij ons het recht voorbehouden om legitimatie te controleren (lees voorwaarden) . Wij houden ons zelf altijd het recht voorbehouden om de proeverij zonder enige compensatie voor de opdrachtgever te annuleren wanneer er niet aan de minimale leeftijdsgrens wordt voldaan. 

Verkoop je ook whisky?

Nee, ik verkoop absoluut geen Whisky! Wel kan ik adviseren waar uw welke soort whisky het beste kunt kopen. Wij hebben goede contacten met slijterijen en whiskyhandelaren in Nederland, België, Schotland, Ierland en  India. 

Op welke wijze kan ik betalen?

U ontvangt een offerte, bij akkoord bevinding dient u deze te voldoen vóór aanvang van de proeverij.

In welke regio werk je?

Het directe werkveld is Nederlands- en Belgisch Limburg en het oostelijke deel van Noord-Brabant. Maar we zijn hier echter niet aan gebonden. Voor bepaalde afstanden zullen wij wel reiskosten rekenen. Dit gebeurt altijd in overleg. Reiskosten worden bij grote opdrachten, afhankelijk van de locatie, mogelijk niet in rekening gebracht. 

Kom je ook op (bedrijf)feesten, partijen en/of bruiloften?

Ja  geen enkel probleem, van LHBTIQ+ gemeenschappen tot studentendispuut en van bejaardenhuizen tot bruiloften. Ik geef overal een passende draai aan. Enige afstemming van te voren is wel noodzakelijk. Vergunning technisch kan en mag ik niet overal zomaar een proeverij geven. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de vergunning. Echter ik help u op verzoek hier graag mee. 

Ik ben horecaondernemer/slijter. Kunnen jullie ook voor mij een proeverij verzorgen/hosten?

Doen we! Proeverijen hosten en mensen meenemen in de wereld van whisky is wat ik het liefste doe. We kunnen, indien van toepassing, samen een line-up bepalen uit jullie eigen aanbod. Voor een passend aanbod neem contact op.

Whisk(e)y advies voor een particulier, doe je dat ook?

Whisky en spijscombinaties zijn geweldig. Maar bij welke spijs past welke whisky? En wat schenk je na welk diner? Voor particulieren kan ik een advies uitbrengen, neem contact op voor de mogelijkheden.  

Whisk(e)y advies voor horeca, doe je dat ook?

Ik adviseer een aantal restaurants al met hun whisky keuze. Ik  kan voor een whisky consult langs komen indien gewenst. Ik geef een passend whisky advies op basis van uw horeca-concept, menu, doelgroep, ligging en jaargetijden.  Zodat u elke kant kunt verrassen. Prijs op aanvraag. 

Waar moet ik zelf voor zorgen?

Alleen voor een (besloten) locatie, ...

Ik wil een whisky proeverij organiseren, maar ik heb geen leuke locatie?

Ik heb een groot aanbod aan leuke, spannende en alternatieve locaties waar proeverijen kunnen plaats vinden. Zowel binnen als buiten.  Vraag naar de mogelijkheden. 

Kan je een whisky proeverij met thema organiseren?

Ook dat kan ik regelen,  ik doe mijn best om entertainment zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw thema.