Whisk(e)y proeverij op locatie 

Of u nu een beginnende Whisky drinker bent, nog nooit whisky heeft gedronken of al een ervaren whisky drinker bent, Whiskybeleven.nl biedt altijd een passend arrangement voor particulier, horeca, slijterij of zakelijke klanten. Alle proeverijen kunnen op locatie naar wens geven worden. maar ik kan ook de locatie voor u verzorgen. Ook is er de mogelijkheid om bij elk arrangement per whisky een passend hapje verzorgen  (ook glutenvrij). 

Kunt u niet kiezen uit onderstaande proeverijen? Vraag dan om een verrassingsproeverij waarin verschillende soorten whisky's uit verschillende windstreken en prijsklasse voorbij komen. 

 Proeverij 1;
'Storytelling' Proeverij

Gezellig babbelen... Ik neem een aantal whisky's mee uit mijn privécollectie en neem jullie mee in de wereld van whisky's. Met leuke anekdotes en verhalen over Schotland en de betreffende whisky's gaan we een leuke avond tegemoet! 

 

Proeverij 2;
Rondje Schotland 

Een perfect arrangement voor zowel beginners en gevorderden.  We gaan een rondje Schotland maken. We gaan in op de historie van Whisky en die van Schotland. In deze proeverij proeven we van elke schotse whisky regio een whisky en gaan opzoek naar de verschillen.  

 


Proeverij 3;
Wereldreis 

Schotse Whisky is leuk, maar de rest van de wereld kan er ook wat van. In deze proeverij gaan we onze grenzen verleggen. We beginnen in Limburg en gaan een rondje rond de wereld maken. U komt leuke feiten te weten over verschillende Whiskey soorten die u over de rest van de wereld kunt vinden. Ook gaan we in op afwijkende manieren van whisky maken, zoals bourbon. 

 

 


Proeverij 4;
Beste van eigenbodem 

Oost west thuis best. Voor wie niet van verre reizen houdt blijven we lekker in Nederland en België. We gaan de beste whisky's proeven van de Limburgse Highland en de Friese Lowlands. We gaan in op het productieproces, maar ook in op de verhalen achter een aantal verschillende whisky soorten. 

 


Proeverij 5; 
The most wanted 

Al eens in de kroeg gezeten en eigenlijk veel zin in een Whisk(e)y maar wat en hoe bestel je het? We gaan een aantal van de meest voorkomende whisk(e)y's proeven en beleven, zodat je weet wat je moet bestellen achter de bar. Daarnaast krijgt u over elke whisk(e)y een verhaal zodat je de volgende keer naast een goed glas whisk(e)y ook een goed verhaal hebt te vertellen achter de toog. 

 

 


Proeverij 6;
Een goede blend is niet slecht

Zwaar ondergewaardeerd zijn de blend Whisk(e)y's, maar wist je dat een goede blend soms duurder is dan een singel malt? Iedere Blend heeft zijn eigen verhaal en soms nog uitgebreider dan de singel malt whisky's. Naast het proces van Whisky maken, neem ik je mee naar het onbekendere proces van whisky blenden. 

Maatwerk is altijd mogelijk! 

Had u iets anders in gedachte? Geen probleem dat regel ik! In overleg is veel mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.


*Alle foto's van whisky flessen zijn ter inspiratie en oriëntatie, ik stem het whisky aanbod af op het seizoen, weer, voorraad, trend , gelegenheid en arrangement . 
** U bent vrij om een voorkeur voor een soort whisky in te dienen, ik doe mijn uiterste best deze whisky voor u mee te nemen.

*** whiskybeleven.nl verkoopt nooit whisky, wel kan whiskybeleven.nl adviseren welke en waar u whisky het beste kan kopen. 

 

 

Organisatie

wie ben ik

voorwaarden

Proeverij als Cadeau

Nix18

 

 

Service

Contact

Maatwerk

Bagpipe-band 

FAQ
Horeca en slijterij 

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar, niet deelnamen whiskyproeverij entertainment
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

 

Whisky is een beleving, geniet maar drink met maten.