Proeverijen

Whisky proeverijen 

Voor de één vloeibaar goud voor de ander een 'ver van mijn bed show'. Whisky moet je beleven! En die beleving kan ik u geven! Ook wanneer er deelnemers zijn die (nog) geen liefhebber zijn van whisky, is de proeverij een hele gezellige avond.

Ik heb een ruim aanbod aan whisky proeverijen. Maatwerk is altijd mogelijk. 


Exclusieve Whisky Proeverijen 

Wanneer u langs de slijter loopt, staan er altijd achter de vitrine soorten whisky's waarvan men zegt 'dat zijn bewaar whisky's. Behalve in deze proeverij. Ik ga u  exclusieve whisky's laten proeven en de verhalen rondom die whisky zal ik u vertellen. Het is niet uit te sluiten dat er soorten tussen zitten waarvan u zomaar eens het laatste slokje zou kunnen drinken.  Prijzen alleen op aanvraag 


Mede proeverij

Uniek in de Benelux! Zover onze kennis rijkt over de oudheid, is mede (honingwijn) de oudste alcoholische drank die er bestaat. Ook wanneer je geen liefhebber van honing bent, kun je deze drank prima aan! Er is veel te vertellen over mede, de geschiedenis gaat terug naar de Vikings en de Schotten. De Egyptenaren, de jagers en verzamelaars en zelfs terug naar de Maya's. 

 


Whisky proeverijen voor groepen 

Met hoe meer mensen je whisky deelt, hoe gezelliger het wordt. Ik heb ervaring met verschillende grootte groepen en verschillende soorten publiek. Alle groep programma's zijn maatwerk. In overleg beslissen we hoelang, hoeveel en in indien gewenst, ook welke whisky's geschonken zullen worden.  Ik neem indien gewenst ook altijd een selectie zachte whisky's mee, die ook vrijwel iedere niet- whisky drinker lekker vindt. Zo heeft de hele groep een leuk amusement. Ook wanneer er mensen zijn die geen whisky mogen/kunnen of willen drinken is de verhaallijn onwijs interessant om te volgen. 

'Maatwerk altijd mogelijk'