exclusieve Whisk(e)y Proeverij en voor het hogere segment

Wanneer u langs de slijter loopt staan er altijd achter de vitrine soorten whisky's waarvan men zegt 'dat zijn bewaar whisky's'. Behalve in deze proeverijen . We gaan exclusieve whisky's proeven en de verhalen rondom die whisky zal ik u vertellen. Het is niet uit te sluiten dat er soorten tussen zitten waarvan u zomaar eens het laatste slokje zou kunnen drinken.

*prijzen zijn enkel op aanvraag*

Hogere segment proeverij 

We gaan eens wat anders proeven dan normaal, we gaan in op wat door de distilleries als de absolute top wordt verkocht. We trekken flessen open die anders in kluizen van beleggers en verzamelaars zouden verdwijnen.  Denk aan whisky's in de prijs klassen van 150 tot 2000 euro per fles of set. de proeverij zal plaats vinden met kristallen Glencairn  glazen. 

Net zoals u dat gewend bent van de 'standaard' proeverijen neem ik alles voor naast whisky's en tafel decoratie ook de afwas mee.  

Prijzen zijn op aanvraag en hangen af van de wensen van de klant. 

* vraag ook naar de uitbreiding mogelijkheden * 


Exclusieve proeverij

wanneer de één hoger segment proeverij niet in uw budget past maar u toch iets unieks wilt neer zetten, is er een tussen vorm. In mijn whisky collectie zitten een mooie aantal whisky's die uniek zijn.  tegen een meer prijs kunnen we z'n whisky toevoegen aan het assortiment van een 'standaard' whisky proeverij, maar we kunnen hem desgewenst ook op bouwen uit alleen dit soort parels.  

Bijna alles in mogelijk! prijzen zijn op aanvraag en hangen af van de wensen van de klant. 


*Tijdelijk* vintage Glenrothes proeverij

Binnen mijn collectie bevinden zich een aantal unieke Vintage Glenrothes. Een reeds met jaartallen waar men in 2004 mee gestopt is. Uiterst uniek om deze met elkaar te vergelijken, zowel distillery bottelingen als onafhankelijker bottelingen zullen de revue passeren. De presentatie van Glenrothes collectie is al uniek en adem benemend. 

 

We gaan in deze proeverij ook helemaal in op het ontstaan en het stoken van Glenrothes. 

 

Boeken? neem contact op, 


De prijs van deze bijzondere avonden zijn altijd op aanvraag en afhankelijk van de wens van de klant.
Indien gewenst kunnen wij ook exclusieve en sjieke locaties arrangeren voor u. 

Neem contact op voor meer informatie

 

'Als het een keer iets echt bijzonders mag zijn'