Onze Exclusieve specials arrangementen,

Whisky is een belevening, maar indien gewenst kunnen we er een unieke beleving van maken. 
Wij hebben een aantal unieke exclusieve belevingen die u nergens anders zal vinden dan bij Whiskybeleven.nl

Alle specials kunnen ook in combinatie met elkaar geboekt worden, Neem contact en vraag vrijblijvend een offerte aan. 


Whisky en Owl Beleven

In samenwerking met Beeing Nature organiseren wij een dagdeel vullende activiteit voor u. Deze exclusieve belevenis is de ideale date. Of je elkaar pas kent of al decennia met elkaar doorbrengt. Vliegen met een echte uil en daarna een uitgebreide whisky proeverij. 

Ook zeer geschikt voor kleine groepen!


Haggis beleven!

Haggis is een traditioneel schots gerecht dat zich prima laat eten tijdens een goed glas whisky.. Door de BREXIT  is het bijna niet te meer te krijgen op het vasteland van Europa. Ik maak volgens origineel recept zelf Haggis. Die wij ook verkopen! Zodat jij thuis haggis kan beleven!


Food-Whisky beleven

Whisky en eten.... Dat zijn twee grote vrienden. tijdens de Food en Whisky beleven gaat u heerlijke gerechten proeven gemaakt door Chef -kok Frank van Wissen. Waarbij whisky beleven heerlijke passende whisky serveert.  Een proeverij bestaat uit 4 gangen en 6 whisky's Vrijgezellenfeest beleven! 

Trouwen? Dan moet je nog even één keer op stap met je vrienden/vriendinnen. En een whiskyproeverij is een leuk(e) (toevoeging aan een) vrijgezellenfeest. Zowel voor mannen als voor vrouwen is dit een zeer geschikte avond uit of kan dit onderdeel zijn van de avond uit.

voor de vrijgezel zijn er zelfs kilts beschikbaar!


Whisky-bagpipe Beleven

Whisky moet je Beleven! 

Whiskybeleven heeft een samenwerking met de Maastrichtpipers en kan uw  proeverij,  groepsactiviteit , huwelijk, diner of uilenworkshop nog indrukwekkender maken door de aanwezig van de bagpipers.