Whisky en Food beleven

Net als bij wijnen kunnen gerechten ook perfect combineren met whisky. 'Kokkie die kookt' en 'Whisky beleven' sluiten daarom hun handen ineen  en bieden u een uniek arrangement aan! 
We staan klaar om u een avond thuis weg te blazen door een Whisky diner menu bij u thuis, in uw eigen keuken te verzorgen. 

 

Wij bieden een unieke beleving aan bij u thuis. Wanneer u dit arrangement boekt zullen we in een kort telefonisch overleg uw wensen doornemen. Daarna gaan wij aan de slag voor u. Chef-kok Frank van Wissen  kookt voor u een 4 gangen menu, in uw eigen keuken! 

De gangen worden volledig op de wensen van de klant afgestemd.  Wat u niet lust wordt niet gemaakt.  De gerechten worden opgemaakt met precisie en op heus restaurant servies. Frank maakt van iedere eettafel een echt restaurant! 

Oo ja..... en de afwas? Die nemen we mee terug! Wij laten uw keuken natuurlijk weer netjes achter. 

 

www.kokkiediekookt.nl

Whiskykenner Larse Claessens verzorgt voor, tijdens en na de vier gangen heerlijke bijpassende whisky's uit alle delen van de wereld. Tijdens het diner zal hij aan tafel staan, en naast het begeleiden van het diner, ook vertellen hoe de whisky gemaakt wordt en wat u in uw glas heeft zitten.  Natuurlijk gekleed in kilt neemt Larse u mee naar de wondere wereld van whisky.  

Elke whisky heeft zijn eigen verhaal. 

Mocht er in het gezelschap iemand zijn die geen whisky liefhebber is, informeer dan naar de mogelijkheden om voor deze persoon een wijnarrangement te verzorgen. 

Chef-kok Frank van Wissen kan coeliakie- proef glutenvrij koken. Ook andere allergieën zijn geen probleem, mits deze ruim van te voren worden aangegeven.